اگر شما هم سودای مهاجرت به استرالیا را دارید اما نمی دانید از کجا باید شروع کنید؛ یا از آنجا بازدید کرده و تصمیم گرفته اید برای همیشه در استرالیا اقامت کنید، ما اطلاعات پایه و کلیدی که باید بدانید را برایتان گردآوری کرده‌ ایم. برای مهاجرت به استرالیا می بایست اقدامات مشخصی انجام دهید و مقدمات سفرتان را آماده کنید. مسلماً نمی توانید بدون برنامه ریزی چمدانتان را ببندید، تا آنجا پرواز کنید و بعد از رسیدن به فکر ماندن باشید. در ابتدا باید مشخص کنید که چه نوع ویزایی برایتان مناسب است. همچنین باید برآوردی از هزینه های زندگی در استرالیا داشته باشید و اگر قرار است در استرالیا کار کنید، باید اطلاعاتی در مورد چگونگی پیدا کردن شغل داشته باشید.

 

ویزاهای استرالیا

 

گام اول برای مهاجرت به استرالیا: انتخاب نوع ویزا

انتخاب درست نوع ویزا به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله دلیل مهاجرت، ملیت، سن و مدت زمانی که قصد دارید در استرالیا بمانید. همچنین باید مدارکی جهت نشان دادن موارد زیر داشته باشید:

  • میزان سرمایه
  • تخصص و مهارت ها
  • نداشتن سابقه کیفری
  • بیمه درمانی
  • نتیجه تست زبان انگلیسی

ویزای کار استرالیا

اگر از استرالیا پیشنهاد کاری دریافت نموده اید برای دریافت ویزای مهاجرت با حمایت کارفرما (Employer Sponsored Migration) اقدام کنید. این ویزا دو نوع دارد: ویزای کار مهارت موقت (Temporary Skilled Work visa) و ویزای کار منصوب شده تحت حمایت کارفرما (Employer Nominated Scheme visa).
اگر برای دریافت یک شغل در نوبت هستید، می توانید از کارفرمای خود بخواهید تا شما را برای ویزای کار موقت اسپانسر کند، در نتیجه می توانید در استرالیا کار و زندگی کنید. این ویزا تا 4 سال اعتبار دارد و جهت دریافت آن می بایست توسط شرکت اسپانسر کننده در طی این 4 سال استخدام شده باشید.
ویزای کار منصوب شده تحت حمایت کارفرما می تواند انتخاب خوبی برای زمانی باشد که کارفرما شما را برای منصبی اسپانسر می کند که متقاضیان استرالیایی نتوانند آن را پر کنند. دراین صورت کارفرما باید اثبات کند که شما برای شغل مورد نظر مهارت و تخصص کافی را دارید. برای اطلاع بهتر رجوع کنید به یادداشت ویزای کار استرالیا

ویزای مهارت استرالیا

اگر پیشنهاد کاری ندارید، جهت اخذ ویزای مهاجرتی مهارت (Skilled Migration visa) اقدام نمایید. این نوع ویزا به شما امکان می دهد به استرالیا مهاجرت کنید و به محض رسیدن به دنبال کار بگردید. در این نوع ویزا نیازی به اسپانسر ندارید، اما باید تخصص ها و مهارت های مورد نیاز برای کاریابی را که در لیست مشاغل استرالیا آمده است داشته باشید و بتوانید آن ها را اثبات کنید.
در هنگام پر کردن فرم ویزا در قسمت انتخاب مهارت می بایست اطلاعات خود را ثبت کنید تا در آینده به راحتی و سرعت بتوانید شاغل شوید.

ویزای تحصیلی استرالیا

اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید برای دریافت ویزای تحصیلی (Student visa) اقدام کنید. با داشتن این نوع ویزا می توانید تا پایان زمان تحصیل خود در استرالیا بمانید. همچنین موظف می شوید به عنوان یک دانش آموز و یا دانشجوی تمام وقت در دانشگاه و یا کالج به تحصیل بپردازید. پس از فارغ التحصیلی می توانید با دریافت نوع دیگری از ویزا در استرالیا بمانید.
شما همچنین می توانید با داشتن این نوع ویزا برای یک کارفرمای استرالیایی ساعات محدودی کار کنید.

ویزای خانوادگی و ویزای ازدواج

اگر اعضای خانواده و یا همسر شما در استرالیا زندگی می کنند و دارای اقامت می باشند، می توانند اسپانسر شما برای دریافت ویزا به استرالیا شوند. هرچند این روش می تواند گران و زمانبر باشد و پروسه دریافت ویزا می تواند سال ها به طول بینجامد.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

یکی از سریع ترین و راحت ترین روش ها برای صاحبان کار و سرمایه می باشد. در این خصوص، علم به قوانین و شرایط سرمایه گذاری در استرالیا و همچنین میزان مبلغ سرمایه گذاری بسیار مهم می باشد.

ویزاهای جدید سرمایه گذاری در استرالیا به سه دسته تقسیم می شوند:

  • اقامت موقت ۴ ساله ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸ (قابل تبدیل به ویزای اقامت دائم) که خود به سه دسته تقسیم می شود:

ویزای کارآفرینی استرالیا

اعتبار این ویزا 4 ساله است و در صورت رعایت تمامی شرایط اقامتی توسط متقاضی این ویزا تبدیل به اقامت دائم می شود.

در این نوع ویزا سن شخص می بایست کمتر از 55 سال باشد. هرچند در بعضی ایالت ها و استان ها سن بالای 55 سال را نیز قبول می کنند.

فرد متقاضی می بایست از یکی از استان های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد و در امتیاز بندی، 65 امتیاز کسب کند. به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی یا فنی، دانش زبان انگلیسی، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و همچنین سابقه سرمایه گذاری امتیاز داده می شود.

حداقل سرمایه فرد می بایست 800 هزار دلار باشد که شامل اموال منقول و غیر منقول می شود.

میزان گردش مالی نیز می بایست حداقل 500 هزار دلار به مدت دو سال از 4 سال باشد.

ویزای سرمایه گذاری معمولی

این نوع سرمایه گذاری نیازی به گردش حساب ندارد. فرد می بایست 2 میلیون دلار سرمایه داشته باشد و سابقه مدیریت در سطوح بالا و یا اینکه حداقل 10 درصد یک بیزنس در یک سال اخیر به نامش باشد. همچنین فرد متقاضی باید در یکی از استان های استرالیا سرمایه گذاری یک و نیم میلیون دلاری انجام دهد.

ویزای سرمایه گذاری ویژه

در این نوع ویزا هم نیازی به گردش حساب نیست و سرمایه ای در حدود 5 میلیون دلار لازم است که فرد متقاضی متعهد می شود آن را به مدت 4 سال سرمایه گذاری کند. در این نوع ویزا سیستم امتیازبندی وجود ندارد.

  • اقامت دائم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس 132

این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه گذاری بیشتری دارند. متقاضیان متعهد می شوند بعد از ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در کارهای تجاری سرمایه گذاری کنند.

با ویزای ساب کلاس 132 متقاضی و خانواده او از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا، ویزای اقامت دائم استرالیا را بدست آورده و از مزایای آن از جمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان برخوردار می شوند.

  • اقامت دائم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس 888 که مرحله دوم ویزاهای 8 می باشد. فردی که شرایط لازم را داشته باشد مانند حداقل یک سال اقامت در استرالیا، حداقل دو سال فعالیت تجاری و ارائه مدرک مالیاتی BAS و داشتن سرمایه خالص و گردش حساب مقتضی می تواند برای این نوع ویزا اقدام کند.

بیمه های مسافرتی استرالیا

گام دوم: بیمه مسافرتی تهیه کنید و نوع مراقبت های درمانی خود را مشخص کنید

قبل از سفر به استرالیا بهتر است خود را بیمه کنید. یک راه هوشمندانه خرید بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت شما در استرالیا است. همچنین بسیاری از ویزاها شما را مم به تهیه بیمه می کنند.

خدمات درمانی استرالیا گران است و اگر Medicare (خدمات درمانی دولتی) نداشته باشید باید خود را برای هر گونه پیشامد اورژانسی آماده کنید.

محبوب ترین بیمه های موجود در استرالیا Bupa و iSelect و Medibank می باشند.

در این رابطه می توانید از مشاوران و وکیلان این حوزه کمک بگیرید.

گام سوم: متعلقات و وسایل خود را به استرالیا انتقال دهید

در رابطه با حمل و نقل شرکت های بسیاری در این حوزه فعالیت می کنند و امکانات بسیاری در دسترس تان وجود دارد. Send my bag و Seven Seas Worldwide شرکت های معتبری در این زمینه می باشند. همچنین می توانید از کانتینر استفاده کنید.

گام چهارم: یک حساب بانکی باز کنید و پول هایتان را منتقل کنید

برای پیدا کردن بهترین بانک در استرالیا چندین راه وجود دارد. می توانید پس از مهاجرت به استرالیا برای باز کردن حساب بانکی اقدام کنید و یا قبل از رفتن این کار را انجام دهید. معمولاً نیازی به باز کردن حساب از قبل وجود ندارد و این کاملاً به انتخاب شما بستگی دارد.

بسیاری از بانک های استرالیایی به شما امکان بازکردن حساب به صورت آنلاین یا تلفنی را می دهند.

معروف ترین بانک های استرالیا Commonwealth و Westpac and NAB می باشند.

گام پنجم: برای دریافت کد مالیاتی درخواست بدهید

برای ثبت نام برای دریافت TFN باید پاسپورت معتبر داشته باشید و طی 28 روز TFN شما به آدرسی که در استرالیا در فرم ویزا نوشته اید ارسال می شود.

گام ششم: یک شغل پیدا کنید

به محض دریافت ویزا بهتر است به دنبال پیدا کردن شغل باشید تا قبل از رسیدن به استرالیا شغل مورد علاقه خود را پیدا کرده باشید.

معروف ترین سایت های کاریابی در زیر آمده اند:

  • Seek.com.au
  • Mycareer.com.au
  • Careerone.com.au

همچنین سعی کنید تا جای ممکن به گروه های فیسبوکی مهاجرت به استرالیا بپیوندید. بسیاری از کارفرماها از طریق رسانه های جمعی برای استخدام نیروی کار تبلیغ می کنند.

گام هفتم: یک خانه و یا آپارتمان مناسب پیدا کنید

قبل از مهاجرت به استرالیا باید مشخص کنید در چه شهری می خواهید بمانید و یک مسکن موقتی در آن شهر پیدا کنید. برای این منظور می توانید از Booking.com  یا Hostelworld استفاده کنید.

جهت اجاره آپارتمان از شما پاسپورت و مدارکی دال بر سرمایه کافی جهت اجاره خواسته می شود.

همچنین باید اجاره 4 الی 6 هفته را بعلاوه ضمانت آن (یعنی 4 هفته دیگر) را پیشاپیش بپردازید.

از سایت های معروف مسکن در استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Rent.com.au
  • Domain.com.au
  • Realestate.com.au

جهانگرد استرالیا ,ویزای ,سرمایه ,ویزا ,های ,گذاری ,در استرالیا ,سرمایه گذاری ,به استرالیا ,نوع ویزا ,می توانید ,ویزای سرمایه گذاری ,سرمایه گذاری استرالیا ,دائم ویزای سرمایه ,حمایت کارفرما employerمنبع

نمره آیلتس برای مهاجرت به استرالیا

استار سیتی اوت لت سنتر استانبول

هتل 3 ستاره توپکاپی استانبول

هتل آلفا استانبول ALFA HOTEL

انواع راه های مهاجرت به کشور استرالیا

چطور در استرالیا لوازم خانه بخریم؟

سود سرمایه گذاری در استرالیا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر چی که بخوای خبرگزاری هک_ست_فید همه چی موجوده فروشگاه اینترنتی ارزان فروشان دلتاصنعت بهترین قطعات لیفتراک ارزان برش رد ماه جان مدیریت topcontent